Traject Werkgeluk
Nieuws
Nel
Nieuws
1 min
0

Bloed, Zweet en tranen…..

1 min
0

December 2020 nam ik de beslissing om een online business te gaan bouwen. De gedachte was dat ik dan ergens in de 2e helft van 2021 kon starten. Dus ik moest eerst maar eens beginnen met het maken van een online coach traject over “Werkgeluk: Doen wat bij je past”. Zonder product namelijk geen online business.

Wat een monster klus is dat geworden. Er kwamen nog flink wat zaken bij kijken:

1. Hoe maak je een online coachtraject?
2. Hoe zet je het traject op een toegankelijke manier online?
3. En wat voor website heb je dan nodig?
4. Kan ik dat wel?
5. HELP!!!

Dik een jaar verder, veel geleerd, nog veel nieuwe ideeën op de plank maar het online traject staat. En de nieuwe website ook. Of eigenlijk twee websites:

Nel Kes LifeCoaching: Mijn bestaande website over persoonlijke coaching. Burn-out was mijn focus voor de afgelopen twee jaar maar dat kan ik niet meer combineren met de online business. Om burn-out coaching te doen moet je regelmatig bijleren om mensen zo goed mogelijk te helpen. Die tijd en energie heb ik niet dus dat laat ik graag aan anderen over. Tip: zoek een burn-out coach via het CSR centrum, de aanpak van het CSR werkt goed omdat er veel aandacht is voor het fysieke aspect. Het zit niet alleen tussen je oren.

VitaeBona: Mijn nieuwe website over “Het goede leven”. Hoe doe je dat nou? Met als 1e product het online coach traject over Werkgeluk. Want werken is een belangrijk onderdeel van het leven voor een hoop mensen. Hoe fijn is het dan als je werk kan doen dat bij je past. En werk doen dat bij je past leidt automatisch tot werkgeluk. Wil je vooral veel geld verdienen zodat je zo min mogelijk kan werken? Lees dan niet verder, het traject gaat je daar niet bij helpen. Wil je werk doen waar je van houdt, dat je goed kan, waar je voldoening uit haalt en goed (genoeg) geld mee verdient? Neem dan eens een kijkje op de website of download de Werkgeluk gids om een idee te krijgen waar het traject over gaat.

Vanwege de start van mijn online business is het online coachtraject tot 1 april te koop met een korting van € 50,- 

Link naar VitaeBona: www.vitaebona.nl
Link naar de Werkgeluk gids: www.vitaebona.nl/werkgeluk-gids

Volg VitaeBona op social media:

Facebook: www.facebook.com/VitaeBona
Instagram: www.instagram.com/vitaebona
LinkedIn: www.linkedin.com/company/VitaeBona

 En nu gauw weer verder aan de slag, er is nog zoveeeeeeel te doen 😊

Reacties