Subsidie: STAP ontwikkeladvies
19 maart 2022 
in Nieuws

Subsidie: STAP ontwikkeladvies

Een Leven Lang Leren. De overheid is er maar druk mee

Het plan is dat er vanaf 1 mei budget beschikbaar wordt gesteld voor het volgen van een ontwikkeladvies traject. Dit staat los van het STAP-budget van € 1.000,- voor opleidingen. Het is even wachten op nieuws van de overheid over het hoe en wat.

Zodra ik daar meer over weet en of dat ook bij mij te volgen is zal ik daar meer over berichten!

Het laatste nieuws van de overheid is het volgende:
Het ministerie van SZW streeft er naar de regeling STAP ontwikkeladvies met ingang van 1 april 2022 open te kunnen stellen, zodat loopbaanadviseurs vanaf dat moment deelnemers kunnen registreren. Naar verwachting kan dan vanaf 1 mei de subsidie worden aangevraagd. In de loop van maart volgt meer informatie over de voorwaarden van de regeling en het aanvraagproces.

Meer weten over het Werkgeluk Traject?
Over de schrijver
In het kort: Ik hou van reizen, psychologie, coachen, creativiteit, wandelen en nog veel meer.Na een carrière van ruim 20 jaar in de effectenwereld en verschillende functies was het genoeg en heb ik het roer volledig omgegooid. Een studie psychologie, een persoonlijke ontwikkelingstocht en een coachopleiding verder hebben mij gebracht waar ik nu ben. Mijn eigen coachpraktijk, een online business in WerkGeluk en nog veel meer.Ik durf oprecht te zeggen dat ik werkgelukkig ben. Dat ik het werk doe dat precies bij mij past. Zou ik ook werken als ik er niet voor betaald kreeg? Zeker niet zo veel en niet zo hard als nu. Maar niets doen is niet mijn ding dus dan is coaching, psychologie en creatief bezig zijn toch wel iets dat ik altijd blijf doen zolang het kan.
Reactie plaatsen