Puzzelen om je pad te vinden

Wat anderen zeggen

VitaeBona / Nel Kes LifeCoaching

Nel Kes LifeCoaching
Dan komt datgene wat ik wel wil ook dichterbij!
Ik heb het werk geluk traject afgerond en alle testen gedaan. Het heeft me overzicht gegeven, al weet ik nog steeds niet helemaal concreet waar ik nu echt blij van wordt qua werk. Maar het heeft me wel houvast gegeven om vacatures te beoordelen aan de hand van wat ik opgeschreven heb in het traject. Zo heb ik dus deze week, na veel wikken en wegen, toch een vacature laten lopen omdat het in de kern niet voldeed aan wat ik opgeschreven had voor mezelf. En eigenlijk gaf dat een heel goed gevoel, ik weet dus nu duidelijker wat ik niet meer wil! Dan komt datgene wat ik wel wil ook dichterbij! En deze gedachte hou ik vast, dus dank daarvoor 😃
Blij
Anoniem
Mijn geschetste droombaan voor ogen
Met veel enthousiasme het Werkgeluk traject gevolgd.
De cursus is online, goed overzichtelijk en geeft mooie inzichten over plezier of de mindere kanten die je uit een werkdag haalt.
Aan de hand van gedegen zelfonderzoek kwam langzamerhand mijn geschetste droombaan voor ogen en gaf Nel middels een coaching gesprek bruikbare tips.
Een aanrader voor ieder die op zoek is naar verandering, zelfinzicht en vooral geluk in zijn of haar werk.
Blij
Robert van Boxel
Denken en voelen
Ik ben begonnen met het traject! Prachtige vragen die me aan het denken en voelen zetten ;)
Blij
Charlotte Smets
Goede inzichten voor mogelijke kansen op de huidige arbeidsmarkt.
Na ontslag te hebben gekregen omwille de coronacrisis via advies bij Nel Kes belandt. Deze was up-to-date aangaande de huidige situatie en speelde daar zeer goed op in. Het traject waar Nel mij vervolgens in begeleide was leerzaam en informatief. Nel neemt hierbij rustig de tijd, legt dingen begrijpelijk uit en geeft goede inzichten voor mogelijke kansen op de huidige arbeidsmarkt. Ben zeer enthousiast en kan dit iedereen met vraagstukken op betrekking tot werk dit aanraden.
Blij
Mascha van Boxel - Middelkoop
Veel over mijzelf geleerd
Ik heb bij Nel het NLleert door traject gevolgd. Na heel wat dienst jaren werd ik ontslagen en had geen idee wat mijn volgende richting zou worden. Eenmaal bij Nel samen het traject gestart en het werd voor mij steeds duidelijker, dit gaf veel rust. Nel heeft mij ontzettend goed geholpen om meer duidelijkheid te creëren en te motiveren, ook heb ik veel over mijzelf geleerd. Kortom ik ben blij dat Ik deze stap gemaakt heb, Nel ontzettend bedankt!
Blij
Monique Elkarmi
 Laat jezelf aan het werk om tot oplossingen te komen

Beide benen op de grond mentaliteit. Maakt problematiek aan de hand van voorbeelden heel concreet. Zet je

aan het denken, laat jezelf aan het werk om tot oplossingen te komen, is kritisch maar niet oordelend. Scala aan voorbeelden uit de praktijk. Is goed voorbereid op ieder gesprek, deskundig en heeft parate kennis van zaken wat goed onderbouwd wordt aan de hand van wetenschappelijke bewijsmaterialen. Verre van "wollig" 

Marianne de Wolf
Heb goeie lessen van der gehad

Ik ben 4 maanden bij nel in behandeling geweest, ik zat er zelf pittig doorheen, veranderingen in t werk, veranderingen in dagelijks leven (door de Corona) etc. Ik ben nu weer helemaal de oude, heb goeie lessen van der gehad en natuurlijk hele goede gesprekken gevoerd. Voel je jezelf niet helemaal de oude ga naar nel!! Praten helpt zoveel, lucht je hart, en je voelt jezelf weer een stuk beter. Nel bedankt !!!

Blij
Roy Veerman
Proactief, prikkelend met de juiste steun

Ik ken Nel Kes als een eerlijke recht-door-zee coach met een no nonsens aanpak. Proactief, prikkelend met de juiste steun en richting gevend daar waar nodig is. Ik zou geen moment aarzelen om haar aan te bevelen. 

Buiten een vaardige coach is zij ook een zeer sociaal en vriendelijk mens.

Blij
Edwin Middeljans
Gedreven, zeer kundig en empathisch
Nel was mijn collega en verzorgde coaching voor het bedrijf. Ze is gedreven, zeer kundig en empathisch. Ik beveel haar van harte aan!
Blij
Karin Semeyn
Houdt een goede spiegel voor
Ik heb een aantal maanden coaching gehad op werkgebied van Nel en heb dit als zeer prettig ervaren. Nel houdt een goede spiegel voor en laat je daarmee inzien wat jou beweegt en hoe je bepaalde zaken het beste kan aanpakken.
Blij
Wouter Quant